Please upgrade your browser for the best possible experience.

Chrome Firefox Internet Explorer
×

Help

Chadicu's Avatar


Chadicu
01.25.2013 , 09:43 PM | #1
After this latest patch, My game launcher is stuck at 0% installing game client 83. Also, if I get tired of staring at a launcher that is doing nothing, I have to shut it down with task manager. I have done the fix launcher solution and that does nothing to help the situation. my firewalls are off, i have restarted my modem so that the internet connection refreshes, and I dont know why this keeps happening.

OwenBrooks's Avatar


OwenBrooks
01.25.2013 , 09:47 PM | #2
Below is a good first step to resolve

Quote: Originally Posted by Bronholz View Post
Greetings kenandk,
Thanks for contacting us, please follow the steps below to try and resolve the issue.

Please go to www.swtor.com/download, download the latest launcher setup file and run the setup over the current installation. After this please remove and re-add firewall and antivirus exceptions for SWTOR.exe and Launcher.exe.

Then, ensuring that you have the launcher closed and gone from your Processes list in Task Manager, delete the following files:
- "Patch" folder
- "Patcher_-1toXX" or similar folders
- "assets_swtor_XXX_XXX" or similar folders (do not delete the folder named "Assets")
- "Patcher.version" file
- "Launcher.settings" file
- "Launcher.exe" file

Then run the Fixlauncher.exe found in the client installation folder.

Once this has completed, please restart your computer in Safe Mode with Networking, and let it patch.

Thanks for your patience.