Please upgrade your browser for the best possible experience.

Chrome Firefox Internet Explorer
×

error on update

First BioWare Post First BioWare Post

kenandk's Avatar


kenandk
01.25.2013 , 10:40 AM | #1
Hey.. im having problems updating to the latest patch. I've tried everything even reinstalled my game.

here is the log file.

Spoiler

This post has been edited to include spoiler tags. – CS Forum Team

Bronholz's Avatar


Bronholz
01.25.2013 , 10:51 AM | #2 Click here to go to the next staff post in this thread. Next  
Greetings kenandk,

Thanks for contacting us, please follow the steps below to try and resolve the issue.

Please go to www.swtor.com/download, download the latest launcher setup file and run the setup over the current installation. After this please remove and re-add firewall and antivirus exceptions for SWTOR.exe and Launcher.exe.

Then, ensuring that you have the launcher closed and gone from your Processes list in Task Manager, delete the following files:
- "Patch" folder
- "Patcher_-1toXX" or similar folders
- "assets_swtor_XXX_XXX" or similar folders (do not delete the folder named "Assets")
- "Patcher.version" file
- "Launcher.settings" file
- "Launcher.exe" file

Then run the Fixlauncher.exe found in the client installation folder.

Once this has completed, please restart your computer in Safe Mode with Networking, and let it patch.

Thanks for your patience.
Bronholz | BioWare Customer Service – Forum Support

kenandk's Avatar


kenandk
01.25.2013 , 11:15 AM | #3
Still getting the same error when i do this.

Bronholz's Avatar


Bronholz
01.25.2013 , 11:31 AM | #4 Click here to go to the next staff post in this thread. Next  
Thanks for trying that for me, please can you follow the steps listed here. Particularly the steps that fall under “An error occurred updating. Repair”.

Thanks for your patience.
Bronholz | BioWare Customer Service – Forum Support

kenandk's Avatar


kenandk
01.25.2013 , 11:37 AM | #5
i've tried those, one of the first things i did.

Memtest86+ forund nothing wrong with my memory
chkdsk found nothing wrong with my HDD.
Overclocking never did anything like that.
CAS is as it should be
Voltage is as it should be
Ethernet drivers is also updated
Virus Scanning Software i updated this morning when i opened my computer.

Bronholz's Avatar


Bronholz
01.25.2013 , 11:40 AM | #6 Click here to go to the next staff post in this thread. Next  
Thanks for the information.

I'd like you to try creating a new Windows User Profile (with admin rights). Please then attempt to patch the game to see if this has an affect on the issue.

Additionally what Anti-Virus are you using?

Thank for your patience.
Bronholz | BioWare Customer Service – Forum Support

kenandk's Avatar


kenandk
01.25.2013 , 11:42 AM | #7
im using AVG Free

kenandk's Avatar


kenandk
01.25.2013 , 12:07 PM | #8
it does the same with a new windows user with admin rights..
will it help if i did a full reinstall of the game?

Bronholz's Avatar


Bronholz
01.25.2013 , 12:51 PM | #9 Click here to go to the next staff post in this thread. Next  
Sorry to hear that this issue is still ongoing.

Some users have found that a full reinstall did help them resolve the issue, although this is an extreme step it's on that is available to you.

Are you or have you ever used SWTOR Unleashed? If not setup properly this can cause issues with patching and installation.

Thanks for your patience.
Bronholz | BioWare Customer Service – Forum Support

kenandk's Avatar


kenandk
01.25.2013 , 12:53 PM | #10
dont even know what SWTOR Unleashed is, so that would be a no..