Please upgrade your browser for the best possible experience.

Chrome Firefox Internet Explorer
×

Cant install Main Assets 100 past 19%

STAR WARS: The Old Republic > English > Customer Service
Cant install Main Assets 100 past 19%
First BioWare Post First BioWare Post

OwenBrooks's Avatar


OwenBrooks
01.24.2013 , 10:35 AM | #21
Quote: Originally Posted by Young_Wolf View Post
Can't save it.
This is why you havea problem

Can you open a command prompt as administrator and type tracert 159.153.92.50 and tell me the results

Beesodd, if you are there it is looking like an inability to reach 159.153.92.50 to retrieve the manifest, they can reach the CDN the issue is the manifest failure.

Young_Wolf's Avatar


Young_Wolf
01.24.2013 , 10:43 AM | #22
Here's the tracer


Tracing route to launchpad.swtor.biowareonline.net [159.153.92.48]
over a maximum of 30 hops:

1 <1 ms <1 ms <1 ms 192.168.1.1
2 8 ms 7 ms 8 ms 96.120.0.65
3 8 ms 7 ms 7 ms ge-2-4-ur01.tijeras.nm.albuq.comcast.net [69.139.207.33]
4 12 ms 7 ms 8 ms te-8-3-ar02.albuquerque.nm.albuq.comcast.net [68.86.182.37]
5 17 ms 15 ms 15 ms te-0-0-0-5-cr01.santateresa.tx.ibone.comcast.net [68.86.93.197]
6 33 ms 31 ms 31 ms pos-0-5-0-0-cr01.losangeles.ca.ibone.comcast.net [68.86.86.13]
7 41 ms 39 ms 42 ms pos-2-10-0-0-cr01.sanjose.ca.ibone.comcast.net [68.86.87.189]
8 41 ms 43 ms 43 ms pos-0-3-0-0-pe01.11greatoaks.ca.ibone.comcast.net [68.86.87.18]
9 41 ms 39 ms 39 ms as6461.11greatoaks.ca.ibone.comcast.net [75.149.228.134]
10 40 ms 75 ms 41 ms xe-4-0-0.cr2.sjc2.us.above.net [64.125.24.5]
11 49 ms 49 ms 50 ms xe-2-1-0.cr2.lax112.us.above.net [64.125.26.29]
12 95 ms 73 ms 58 ms xe-2-3-0.cr2.iah1.us.above.net [64.125.25.17]
13 58 ms 63 ms 58 ms xe-1-0-0.cr1.iah1.us.above.net [64.125.30.69]
14 87 ms 87 ms 85 ms xe-2-1-0.cr1.dca2.us.above.net [64.125.25.113]
15 87 ms 85 ms 90 ms xe-1-0-1.er1.iad10.us.above.net [64.125.26.238]
16 86 ms 87 ms 85 ms 64.125.199.186.t00673-01.above.net [64.125.199.186]
17 86 ms 85 ms 85 ms 159.153.92.82
18 85 ms 85 ms 85 ms 159.153.92.48

Trace complete.

KrishnaeMarcelle's Avatar


KrishnaeMarcelle
01.24.2013 , 10:55 AM | #23
I did what you said and still have the same problems.
I'm tired. I spent all day yesterday trying to solve and apparently today is the same thing. I feel like a baby crying on the floor. : Mad:
Wayii, ni mirdala dalal'ika!

OwenBrooks's Avatar


OwenBrooks
01.24.2013 , 11:06 AM | #24
Quote: Originally Posted by KrishnaeMarcelle View Post
I did what you said and still have the same problems.
I'm tired. I spent all day yesterday trying to solve and apparently today is the same thing. I feel like a baby crying on the floor. : Mad:
From the crash reports it seems to be the video drivers , I just lost power at my house and 3am so I might go to bed,
Check out the crash reports, if you like when I get up I will send you details to access the reliability reports in windows 8
They are what appeared at the bottom of you diag . Sorry not more help but you have a place to look now.

KrishnaeMarcelle's Avatar


KrishnaeMarcelle
01.24.2013 , 11:09 AM | #25
Thank you very much for your help. The bioware should pay you a paycheck! XD
I have to leave home too quickly. Once I get back I will continue the fight! : Rak_03:
Wayii, ni mirdala dalal'ika!

OwenBrooks's Avatar


OwenBrooks
01.24.2013 , 11:10 AM | #26
Quote: Originally Posted by Young_Wolf View Post
Here's the tracer


Tracing route to launchpad.swtor.biowareonline.net [159.153.92.48]
over a maximum of 30 hops:

1 <1 ms <1 ms <1 ms 192.168.1.1
2 8 ms 7 ms 8 ms 96.120.0.65
3 8 ms 7 ms 7 ms ge-2-4-ur01.tijeras.nm.albuq.comcast.net [69.139.207.33]
4 12 ms 7 ms 8 ms te-8-3-ar02.albuquerque.nm.albuq.comcast.net [68.86.182.37]
5 17 ms 15 ms 15 ms te-0-0-0-5-cr01.santateresa.tx.ibone.comcast.net [68.86.93.197]
6 33 ms 31 ms 31 ms pos-0-5-0-0-cr01.losangeles.ca.ibone.comcast.net [68.86.86.13]
7 41 ms 39 ms 42 ms pos-2-10-0-0-cr01.sanjose.ca.ibone.comcast.net [68.86.87.189]
8 41 ms 43 ms 43 ms pos-0-3-0-0-pe01.11greatoaks.ca.ibone.comcast.net [68.86.87.18]
9 41 ms 39 ms 39 ms as6461.11greatoaks.ca.ibone.comcast.net [75.149.228.134]
10 40 ms 75 ms 41 ms xe-4-0-0.cr2.sjc2.us.above.net [64.125.24.5]
11 49 ms 49 ms 50 ms xe-2-1-0.cr2.lax112.us.above.net [64.125.26.29]
12 95 ms 73 ms 58 ms xe-2-3-0.cr2.iah1.us.above.net [64.125.25.17]
13 58 ms 63 ms 58 ms xe-1-0-0.cr1.iah1.us.above.net [64.125.30.69]
14 87 ms 87 ms 85 ms xe-2-1-0.cr1.dca2.us.above.net [64.125.25.113]
15 87 ms 85 ms 90 ms xe-1-0-1.er1.iad10.us.above.net [64.125.26.238]
16 86 ms 87 ms 85 ms 64.125.199.186.t00673-01.above.net [64.125.199.186]
17 86 ms 85 ms 85 ms 159.153.92.82
18 85 ms 85 ms 85 ms 159.153.92.48

Trace complete.
Not able to download the manifest is the issue , Cs can check their end when I get up in about 6 hrs I can look to see what can cause it on your computer if it seems it is not server or network related
You probably read I lost power , on mobile, and at 3am I might go get some sleep
Will check when I get up

Young_Wolf's Avatar


Young_Wolf
01.25.2013 , 10:01 AM | #27
Been three days, and I still can't patch. This is getting annoying. **** like this is why I cancelled last year.

OwenBrooks's Avatar


OwenBrooks
01.25.2013 , 04:50 PM | #28
Quote: Originally Posted by OwenBrooks View Post
if you open a browser can you tell me if it wants to save a file , no need to actually save it

http://manifest.swtor.com/patch/patcher.patchmanifest
Lone Wolf can you test this file link again it should ask to save the file (no need to save it)

Young_Wolf's Avatar


Young_Wolf
01.25.2013 , 06:34 PM | #29
Quote: Originally Posted by OwenBrooks View Post
Lone Wolf can you test this file link again it should ask to save the file (no need to save it)
Cant save.

OwenBrooks's Avatar


OwenBrooks
01.25.2013 , 06:50 PM | #30
Quote: Originally Posted by Young_Wolf View Post
Cant save.
Can you create a new windows user account and try the above again, that save function is a basic windows setting.