Please upgrade your browser for the best possible experience.

Chrome Firefox Internet Explorer
×

Pink Screen

First BioWare Post First BioWare Post

spookyBen's Avatar


spookyBen
01.10.2013 , 10:35 AM | #1
I start SWTOR and then after it gets past the loading page, it just has a pink screen for that page (the SWTOR page)

My computer is a Windows 7 and used to work perfectly fine.

I'm not banned or a F2P, I also payed the $10.00 to get Beta access to the beta test.
I don't like the light side.

OwenBrooks's Avatar


OwenBrooks
01.10.2013 , 10:44 AM | #2
Have a look at this thread, it offers 2 solutions

http://www.swtor.com/community/showt...=537827&page=3

spookyBen's Avatar


spookyBen
01.10.2013 , 10:56 AM | #3
Quote: Originally Posted by OwenBrooks View Post
Have a look at this thread, it offers 2 solutions

http://www.swtor.com/community/showt...=537827&page=3
I can't find the retailclient file on my computer.
I don't like the light side.

Melawyn's Avatar


Melawyn
08.22.2013 , 11:29 PM | #4
i just tried to load into the game after a week of offline. it did the patch and now im getting this stupid pink screen after i hit th eplay button. whayt the hell?

NerdTech's Avatar


NerdTech
08.23.2013 , 02:16 AM | #5
Quote: Originally Posted by spookyBen View Post
I can't find the retailclient file on my computer.
Try navigating to this path "C:\Program Files (x86)\Electronic Arts\BioWare\Star Wars-The Old Republic\swtor" and deleting the "DiskCacheArena" file.. . if this doesn't work trying running the repair tool...

Beesodd's Avatar


Beesodd
08.23.2013 , 02:41 AM | #6 This is the last staff post in this thread.  
Hi spookyBen,

Sometimes the pink screen is just a rendering glitch, and a computer restart will sort things out. Also, the DiskCacheArena file should be present in the "swtor" folder within the main install folder.

Beesodd | BioWare Customer Service - Forum Support| Find help for all EA Games at Answer HQ.

OwenBrooks's Avatar


OwenBrooks
08.23.2013 , 02:44 AM | #7
If all else fails

•Press the [Windows] Key + [R] at the same time.
•Copy the following in to the text box and press ok: %localappdata%\swtor\swtor\settings
•delete the client_settings.ini file

it should get you going again, things to avoid is alt tabbing when loading , ensure video driver is up to date.