Please upgrade your browser for the best possible experience.

Chrome Firefox Internet Explorer
×

Error 3001 Not authorized to connect this server

STAR WARS: The Old Republic > English > Customer Service
Error 3001 Not authorized to connect this server
First BioWare Post First BioWare Post

CliffordBoktn's Avatar


CliffordBoktn
11.17.2012 , 03:49 PM | #61
Quote: Originally Posted by Hoftun View Post
My guildmate has been unable to log in over the last two days because of this error.
He renewed his 6 month subscription yesterday Nov 16 at 2:06 PM and has not been able to log in since. He is also unable to post to these forums due to a lack of "permission", so he asked me to post this on his behalf.
He has spent more than an hour in your phone support queue without getting his call answered, and would be eternally grateful if you could resolve this issue as soon as possible.

His account display name is: echis

PS. He has offered cookies in reward to the customer support representative who resolves this issue.
PPS. I have not been given any cookies for posting this, they are all included in the reward.
yeah fix this we want echis back ingame

Sith-Viper's Avatar


Sith-Viper
11.17.2012 , 03:52 PM | #62
LarsBR is online now, problem was he had accidently deaktivated the Windows DNS service..............................

Sleggefett's Avatar


Sleggefett
11.17.2012 , 04:03 PM | #63
Quote: Originally Posted by CliffordBoktn View Post
yeah fix this we want echis back ingame
Indeed we do, pretty irritating!

Wappi's Avatar


Wappi
11.17.2012 , 04:10 PM | #64
I finally got the game installed and updated on my pc, I log on and get this error.
I close the game and log on to the launcher again, only to get an error telling me this account has no active subscription... but according to my account I'm a subscriber with 59 days left.
Help please.

Beesodd's Avatar


Beesodd
11.17.2012 , 04:15 PM | #65 Click here to go to the next staff post in this thread. Next  
Hi all,

Can you check again if the problem persists?

Beesodd | BioWare Customer Service - Forum Support

Sleggefett's Avatar


Sleggefett
11.17.2012 , 04:50 PM | #66
Seems to be fixed now, thanks

digimonfan's Avatar


digimonfan
11.17.2012 , 07:57 PM | #67
I am hving the same problem
at first it was a " no active subscription" message on the Launcher
and now its a error 3001 on the server screen

Palkin's Avatar


Palkin
11.17.2012 , 09:32 PM | #68
Hey my friend can not even reply on the forums but the same problem happened to him, his information and everything is "Transaction Time: 2012/11/16 1:03 PM Invoice #: 880603159 Account Name: Broodicus" .
Thank you

Beesodd's Avatar


Beesodd
11.17.2012 , 09:39 PM | #69 Click here to go to the next staff post in this thread. Next  
Can you guys check again now please?

Beesodd | BioWare Customer Service - Forum Support

DIMAb's Avatar


DIMAb
11.17.2012 , 11:35 PM | #70
decided to write to you that yesterday I had it worked)))) Thank you.
dima201009