Please upgrade your browser for the best possible experience.

Chrome Firefox Internet Explorer
×

Any idea whats causing this?

STAR WARS: The Old Republic > English > Customer Service
Any idea whats causing this?
First BioWare Post First BioWare Post

Beesodd's Avatar


Beesodd
11.04.2012 , 09:12 PM | #2 This is the last staff post in this thread.  
Hi Laaguna,

Are you taking a taxi when this happens?

It looks like there's an issue with the assets loading. Please try running the repair function. You can find this by clicking on the cog icon after logging in to the launcher.

Beesodd | BioWare Customer Service - Forum Support| Find help for all EA Games at Answer HQ.

Merouk's Avatar


Merouk
11.05.2012 , 08:57 AM | #3
Forget running repair, it's a ton of work for no results.

The taxi disappears (flickers on and off) ALL THE TIME on Nar Shaddaa. You don't get dropped to the ground, so it's just a cosmetic bug. I see it all the time; it's not a bug with your client, it's a bug with their game that they have to fix. Been happening since 1.4.

Probably caused by the same issue that's causing the flickering sideways laser beams on all the blaster shots and anything glowy.

FINNT's Avatar


FINNT
11.05.2012 , 09:12 AM | #4
Yep. Confirm. With me this started with 1.4 and everywhere on every alt that uses air taxi. It might have something to do ambient lights (just a guess).
:laser:

qAsandra's Avatar


qAsandra
11.05.2012 , 09:51 AM | #5
It's not just Nar Shadaa that's affected, I've seen it on other planets as well.