Please upgrade your browser for the best possible experience.

Chrome Firefox Internet Explorer
×

The White Rectangle

First BioWare Post First BioWare Post

Roalmo's Avatar


Roalmo
10.02.2012 , 10:23 AM | #1
When logging out to character select screen, on the character select screen a white rectangle briefly flashes in upper left side of screen, it covers about 25%-30% of the screen. Have consistently reproduced this on 5-6 consecutive occasions(in other words it has ALWAYS appeared.].

Ksinn's Avatar


Ksinn
10.02.2012 , 10:25 AM | #2
Same thing here.
Radeon HD 7950.

Avorniel's Avatar


Avorniel
10.02.2012 , 11:07 AM | #3
Same here
Nvidia Geforce GTX470
running in fullscreen windowed

using Repair via the launcher doesn't fix the issue
Deleting the DiskCacheArena file doesn't fix the issue either

Roalmo's Avatar


Roalmo
10.02.2012 , 02:11 PM | #4
Full screen window too

Nvidia 460

Wonder if it is an "always on top" issue?

Got same white box on 3 different servers about 15+ toons, all the toons I tested.

MorgonKara's Avatar


MorgonKara
10.02.2012 , 02:24 PM | #5
-Large White box in upper left corner of screen flashes briefly at character selection

-Prolonged full black screen on loading screen transition

-Stuttering frame rates in general when logged into all my characters

-graphics glitches with lightsaber trails, blaster bolt animations, hyperspace and other special effects

DXDIAG;
Spoiler
Armormech-Armstech-Chemist-Mor-gon-M'orgon-Maxxi
Armormech-Armstech-Biochem-Artifice-Synthweaving-Cybertech
The Craft Legacy ~The Ebon Hawk

Jeroenv's Avatar


Jeroenv
10.02.2012 , 02:27 PM | #6
I see it aswell, but only the first time i login after launching, not when switching characters.

Run fullscreen, GTX 660 ti

Roalmo's Avatar


Roalmo
10.02.2012 , 02:36 PM | #7
Quote: Originally Posted by Jeroenv View Post
I see it aswell, but only the first time i login after launching, not when switching characters.

Run fullscreen, GTX 660 ti
Funny, I don't get it on log in, just when logging to character select.

Jeroenv's Avatar


Jeroenv
10.02.2012 , 02:41 PM | #8
Quote: Originally Posted by Roalmo View Post
Funny, I don't get it on log in, just when logging to character select.
Oops, i kinda put it wrong there, it happens only the first time at the character selection when i launch, not when changing characters.

Simdarion's Avatar


Simdarion
10.02.2012 , 02:43 PM | #9
I got it when i log off

Dokarswtor's Avatar


Dokarswtor
10.02.2012 , 02:50 PM | #10
Same thing, general gfx artifacts are back in force with todays patch as well.