Please upgrade your browser for the best possible experience.

Chrome Firefox Internet Explorer
×

Blue Screens since 1.3 Patch

STAR WARS: The Old Republic > English > Customer Service
Blue Screens since 1.3 Patch
First BioWare Post First BioWare Post

Darkwonder's Avatar


Darkwonder
06.27.2012 , 05:11 AM | #1
Since the new 1.3 patch update iv'e experienced on 2 different occasions blue Screens this is very frustrating since before the patch i had no known issues like this everything was working fine ,is anyone else experienced this type of issue since the patch ? hopefully this can get resolved because iv'e really been enjoying playing the game . and here is a copy of my dxdiag hopefully this will help.

Spoiler

Lsheistaon's Avatar


Lsheistaon
06.27.2012 , 05:14 AM | #2 This is the last staff post in this thread.  
Hello Darkwonder,

Could you please ensure that you have checked each of the following?
  1. You should make sure that you have the latest version of DirectX installed on your system. For further details please check here.
  2. Check that your Graphics card and Sound card have the most recent drivers installed. For instructions on how to update your Graphics card please see here, for Sound cards please see here.
  3. Check that you have installed all of the Windows Updates for your Operating System. This is important for system reliability and program compatibility.
  4. Check the minimum specifications of the game, to determine whether your computer may experience difficulties running the game.
  5. You can try closing down any unnecessary applications that may be running in the background. You can check the applications tab and processes tab in Task Manager to see what programs are currently running.
Could you please also check this thread if you are being presented with a BSOD.

Can you also try to note down the error message which displays on the blue screen and post that information?

Thank you for your co-operation.

Lsheistaon | BioWare Customer Service - Forum Support