Please upgrade your browser for the best possible experience.

Chrome Firefox Internet Explorer
×

Game will not run

First BioWare Post First BioWare Post

evileeyore's Avatar


evileeyore
12.16.2011 , 04:03 PM | #21
There is also this thread:

http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=36266



I shall continue bumping these threads until this issue is reslved to my satisfaction.

Lofa's Avatar


Lofa
12.16.2011 , 04:10 PM | #22
Quote: Originally Posted by evileeyore View Post
There is also this thread:

http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=36266



I shall continue bumping these threads until this issue is reslved to my satisfaction.
Might be bumping a while then
{«ị||<>█)████████████████████████████████████)

Smaois's Avatar


Smaois
12.16.2011 , 04:19 PM | #23 This is the last staff post in this thread.  
Greetings All,

To assist us further with this issue, we require some further information.

Please post your most recent Client Log here.

Please post the Log within code tags or spoiler tags

Client logs can be found at this default location:

C:\Program Files (x86)\EA\BioWare\Star Wars - The Old Republic\swtor\retailclient\swtor\logs

Client logs look like this: “client_20110630TO95805.log”.

Thank you for your assistance with this issue.

Smaois | BioWare Customer Service – Forum Support

Lofa's Avatar


Lofa
12.16.2011 , 04:27 PM | #24
Quote: Originally Posted by N5-L1 View Post
Greetings All,

To assist us further with this issue, we require some further information.

Please post your most recent Client Log here.

Please post the Log within code tags or spoiler tags

Client logs can be found at this default location:

C:\Program Files (x86)\EA\BioWare\Star Wars - The Old Republic\swtor\retailclient\swtor\logs

Client logs look like this: “client_20110630TO95805.log”.

Thank you for your assistance with this issue.
Is this different from the Launcher.log file? That is the only 1 i can find in the game files, i dont have an swtor folder in my retail client folder

Here is the launcher one anyway:

Spoiler
{«ị||<>█)████████████████████████████████████)

evileeyore's Avatar


evileeyore
12.16.2011 , 04:28 PM | #25
My full log is too long to post, so I'm truncating it to the last couple of attempts:

Spoiler

hendricksnascar's Avatar


hendricksnascar
12.16.2011 , 04:35 PM | #26
here is my log. i just copied a bit of it and put it here. hopefully there is enough for info there. at the very end it says client launched correctly but alas no game running.

20111216162603 INFO SpecsHash=2233658609.178303440
20111216162604 INFO Starting patcher patch
20111216162604 INFO ManifestState=GetManifest: , current=-1/upcoming=0/required=0
20111216162604 INFO Download: http://manifest.swtor.com/patch/patcher.patchmanifest
20111216162605 INFO Manifest Loaded: patcher, current=40/upcoming=-1/required=40
20111216162605 INFO ManifestState=GetManifest: patcher, current=-1/upcoming=-1/required=40
20111216162605 INFO Manifest Loaded: patcher, current=40/upcoming=-1/required=40
20111216162605 INFO ManifestState=Complete: patcher, current=40/upcoming=-1/required=40
20111216162605 INFO Patch completed normally
20111216162605 INFO Patching end
20111216162614 INFO Login failure #140 recorded
20111216162618 INFO Auto patch is starting...
20111216162618 INFO Starting patch of product retailclient_swtor
20111216162618 INFO ManifestState=GetManifest: , current=-1/upcoming=0/required=0
20111216162618 INFO Download: http://manifest.swtor.com/patch/reta....patchmanifest
20111216162618 INFO Manifest Loaded: retailclient_swtor, current=15/upcoming=-1/required=15
20111216162618 INFO Dependency Set: http://manifest.swtor.com/patch/movi....patchmanifest
20111216162618 INFO ManifestState=Dependency: retailclient_swtor, current=15/upcoming=-1/required=15
20111216162618 INFO ManifestState=GetManifest: , current=-1/upcoming=0/required=0
20111216162618 INFO Download: http://manifest.swtor.com/patch/movi....patchmanifest
20111216162618 INFO Manifest Loaded: movies_en_us, current=2/upcoming=-1/required=2
20111216162618 INFO ManifestState=Complete: movies_en_us, current=2/upcoming=-1/required=2
20111216162619 INFO This environment patches assets.
20111216162619 INFO Dependency Set: http://manifest.swtor.com/patch/asse....patchmanifest
20111216162619 INFO ManifestState=Dependency: retailclient_swtor, current=15/upcoming=-1/required=15
20111216162619 INFO ManifestState=GetManifest: , current=-1/upcoming=0/required=0
20111216162619 INFO Download: http://manifest.swtor.com/patch/asse....patchmanifest
20111216162619 INFO Manifest Loaded: assets_swtor_main, current=16/upcoming=-1/required=16
20111216162619 INFO ManifestState=Complete: assets_swtor_main, current=16/upcoming=-1/required=16
20111216162619 INFO Dependency Set: http://manifest.swtor.com/patch/asse....patchmanifest
20111216162619 INFO ManifestState=Dependency: retailclient_swtor, current=15/upcoming=-1/required=15
20111216162619 INFO ManifestState=GetManifest: , current=-1/upcoming=0/required=0
20111216162619 INFO Download: http://manifest.swtor.com/patch/asse....patchmanifest
20111216162619 INFO Manifest Loaded: assets_swtor_en_us, current=16/upcoming=-1/required=16
20111216162619 INFO ManifestState=Complete: assets_swtor_en_us, current=16/upcoming=-1/required=16
20111216162619 INFO ManifestState=GetManifest: retailclient_swtor, current=-1/upcoming=-1/required=15
20111216162619 INFO Manifest Loaded: retailclient_swtor, current=15/upcoming=-1/required=15
20111216162619 INFO Dependency Set: http://manifest.swtor.com/patch/movi....patchmanifest
20111216162619 INFO ManifestState=Dependency: retailclient_swtor, current=15/upcoming=-1/required=15
20111216162619 INFO ManifestState=GetManifest: movies_en_us, current=-1/upcoming=-1/required=2
20111216162619 INFO Manifest Loaded: movies_en_us, current=2/upcoming=-1/required=2
20111216162619 INFO ManifestState=Complete: movies_en_us, current=2/upcoming=-1/required=2
20111216162619 INFO Dependency Set: http://manifest.swtor.com/patch/asse....patchmanifest
20111216162619 INFO ManifestState=Dependency: retailclient_swtor, current=15/upcoming=-1/required=15
20111216162619 INFO ManifestState=GetManifest: assets_swtor_main, current=-1/upcoming=-1/required=16
20111216162619 INFO Manifest Loaded: assets_swtor_main, current=16/upcoming=-1/required=16
20111216162619 INFO ManifestState=Complete: assets_swtor_main, current=16/upcoming=-1/required=16
20111216162619 INFO Dependency Set: http://manifest.swtor.com/patch/asse....patchmanifest
20111216162619 INFO ManifestState=Dependency: retailclient_swtor, current=15/upcoming=-1/required=15
20111216162619 INFO ManifestState=GetManifest: assets_swtor_en_us, current=-1/upcoming=-1/required=16
20111216162619 INFO Manifest Loaded: assets_swtor_en_us, current=16/upcoming=-1/required=16
20111216162619 INFO ManifestState=Complete: assets_swtor_en_us, current=16/upcoming=-1/required=16
20111216162619 INFO ManifestState=Complete: retailclient_swtor, current=15/upcoming=-1/required=15
20111216162619 INFO Patch completed normally
20111216162619 INFO Patching end
20111216162620 INFO User pressed Play.
20111216162620 INFO Game successfully launched: C:\Program Files\Electronic Arts\BioWare\Star Wars - The Old Republic\swtor\RetailClient\swtor.exe
20111216162620 INFO Closed launcher

Deadlyblight's Avatar


Deadlyblight
12.16.2011 , 04:39 PM | #27
Quote: Originally Posted by N5-L1 View Post


Client logs can be found at this default location:

C:\Program Files (x86)\EA\BioWare\Star Wars - The Old Republic\swtor\retailclient\swtor\logs

Client logs look like this: “client_20110630TO95805.log”.

Thank you for your assistance with this issue.
I attempted to locate the client logs, however I do not have the folder "swtor" under retailclient... the only children folders are LoadingScreens and shaders. I also could not locate them elsewhere in the file system. Though I'm not sure how helpful this will be, here is the log from the launcher.

I also finished attempting the troubleshooting advice, including leaving my computer after hitting Play for 45 minutes, to no avail.

Spoiler

Melchiora's Avatar


Melchiora
12.16.2011 , 04:40 PM | #28
My retailclient/swtor/logs file:

Code:
2011-12-16T17:08:37.354250 0053B7D0 ERROR Invalid response received from platform for getShardList request [Platform.dozerLib.dozer.ClientServices](clientservices.cpp:bwa::platform::ClientServices::receivedShardList:174)
2011-12-16T17:10:40.756250 0053B7D0 ERROR Invalid response received from platform for getShardList request [Platform.dozerLib.dozer.ClientServices](clientservices.cpp:bwa::platform::ClientServices::receivedShardList:174)
Since this is my first post on the forum, I'll clarify my issue, though it matches others here:

Launcher patched fine. I log in, click play.

The loading screen appears, and shortly disappears, no new processes running, it looks like it loaded and closed. The first time, it played the intro cinematic before closing.

Lofa's Avatar


Lofa
12.16.2011 , 04:42 PM | #29
Managed to solve the problem i was having. I installed the game from the disks which just arrived today rather than the online download to save time. Just downloaded the installer and ran it and it replaces some files and the game runs fine.

Didnt require a big download either as most of the files were installed from the disks
{«ị||<>█)████████████████████████████████████)

chilimon's Avatar


chilimon
12.16.2011 , 04:47 PM | #30
great i hav the digital download so i guess in s.o.l