Please upgrade your browser for the best possible experience.

Chrome Firefox Internet Explorer
×

Can't start HARDMODES

Dismiss_God's Avatar


Dismiss_God
01.31.2012 , 09:35 PM | #1
I recently hit level 50. After a few days of dailies I tried to get into HM'S. For some reason when I try to start any they will only give me the normal mode. I have done the flash points that Im currently attempting to get hard mode for and even re solo'd them on their normal difficulty to see if that would solve it.

If you can assist please post.
Iron citadel <sublime>

If you Fail to prepare, you better be prepared to Fail.

HellFlame's Avatar


HellFlame
01.31.2012 , 09:36 PM | #2
If you tried Hammer Station, Cademimu, Mandalorian Raiders, Athriss, Colicoid War Games or Red Reaper then it is obvious because there is no hard mode for those flashpoints.

Dismiss_God's Avatar


Dismiss_God
01.31.2012 , 09:45 PM | #3
No, boarding party.
Iron citadel <sublime>

If you Fail to prepare, you better be prepared to Fail.

NotARobot's Avatar


NotARobot
01.31.2012 , 10:02 PM | #4
This is a convenient topic, because my guild is currently having this problem.

We just cleared 8 man normal EV. Now we are trying to start 8 man hardmode EV, and can't seem to get into it. Half the time, our members spawn in a dead SOA chamber, some of us get in a new one, some of us not.

Any ideas what the heck is going on?

HellFlame's Avatar


HellFlame
01.31.2012 , 10:04 PM | #5
You got any active boarding party (normal) quest?
If so abandon it.