Please upgrade your browser for the best possible experience.

Chrome Firefox Internet Explorer
×

Black screen

lghtsbane's Avatar


lghtsbane
12.14.2011 , 11:55 AM | #1
So i was selected to start my early game access today and after i loged in and hit play once it when to full screen i could here the trailer but could not see it after the trailer i could see the mouse move it around but i could not see anything else. Any way to fix this?

Zentec's Avatar


Zentec
12.14.2011 , 01:40 PM | #2
I have the same problem I have updated all drivers, firewall access, redownloaded the client,switched between ie and the game, let the game sit for 20mins, changed the rez of my screen, changed my sound to a lower bit rate, ran a dxdiag. I have no other Idea what to do. I had the same prob with my beta test.

dannykel's Avatar


dannykel
12.14.2011 , 01:47 PM | #3
same... this is BS
hi

dannykel's Avatar


dannykel
12.14.2011 , 01:47 PM | #4
Now my launcher wont even pop up... this is terrible
hi

Hashey's Avatar


Hashey
12.14.2011 , 01:54 PM | #5
Try running the game in compatibilty mode, click run in 640 x 480 screen resolution, start up the game, it should now "maybe" show you everything, just close it again and unclick the run in 640 x 480 and start up again and select your wanted resolution.

Ran into the problem doing the beta, this worked for me. can't promise it will for you, but try

AirForceOnes's Avatar


AirForceOnes
12.14.2011 , 01:54 PM | #6
this is stupid! and i try to contact bioware for assistance but all agents are busy... im so cheesed

Tascalusa's Avatar


Tascalusa
12.14.2011 , 01:55 PM | #7
I have this problems too ((

ThMirtisAsmenys's Avatar


ThMirtisAsmenys
12.14.2011 , 01:57 PM | #8
use the search tool on the forums there are multiple threads about this. the game runs at 120 khz out of the box which your monitor might not.

dannykel's Avatar


dannykel
12.14.2011 , 01:58 PM | #9
anyone have any clue why my launcher wont even show now?
hi

LaughingGod's Avatar


LaughingGod
12.14.2011 , 02:00 PM | #10
Some of us; http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=18964

Belive it might be related to default monitor frequency for the game. Still no idea how to fix it though.