Please upgrade your browser for the best possible experience.

Chrome Firefox Internet Explorer
×

False Emperor - Ship broken?

Drysdale's Avatar


Drysdale
01.06.2012 , 11:51 AM | #1
Anyone else having trouble with the ship/1st boss on Hard Mode False Emperor? We've done this a few times, no problem, and now when we hit the terminals the ship just stays and continues to 400% without resetting.

We know the correct way to do it, as we've done it multiple times flawlessly, but it's not working since the critical patch.
Forum Social Rank: 0
Forum Valor Rank: 63
Forum PvP kills: 237

Tomidius's Avatar


Tomidius
01.06.2012 , 01:00 PM | #2
Ship didnt seem to move and was shooting missles when it appeared to be close...

Basically just got to make sure you're shooting the ship if the boss is vulnerable

Drysdale's Avatar


Drysdale
01.06.2012 , 01:21 PM | #3
Yeah man, we know how to do the instance, we've done it multiple times. Just wondering if it bugged for anyone else.
Forum Social Rank: 0
Forum Valor Rank: 63
Forum PvP kills: 237

Rathnell's Avatar


Rathnell
01.06.2012 , 01:29 PM | #4
It bugs out at times. You just have to leave the instance and reset it.
Dark Horizon Guild Leader
Wiping soon on a server near you.
US EST - PvE Progression - PvP Server

Seonho's Avatar


Seonho
01.06.2012 , 01:38 PM | #5
I noticed that after shooting at the ship, the animation of the ship doesn't change. As in it stays in place, however there are missiles flying from far away. So the ship actually is far away and everything is working as it should, but animation wise it's totally wrong and ****s with your head.

Drysdale's Avatar


Drysdale
01.06.2012 , 02:10 PM | #6
well no matter which terminal we hit or however many times, it would never reset the ship's targeting lock. At about 400% it wiped us, 3 times. We finally got it, but definitely a lot more buggy since the patch.
Forum Social Rank: 0
Forum Valor Rank: 63
Forum PvP kills: 237

trotsky_tor's Avatar


trotsky_tor
01.06.2012 , 02:44 PM | #7
it bugged for us once like this. Could keep shooting it and it wouldn't get interrupted. Also, sometimes the ship was invisible or sitting on top of the consoles for the guns. Showed differently for different party members.

We just gave up, but apparently resetting the instance fixes it. Went through again last night and it worked fine.

WakeXT's Avatar


WakeXT
01.06.2012 , 02:51 PM | #8
It can definitely bug like that.
We used the turrets, the ship didn't back away and the dmg increase just kept stacking to 400% until it oneshot people.

Only encountered it once though, all other times the encounter behaved as it should.