View Single Post

Apexsilverevo's Avatar


Apexsilverevo
01.17.2013 , 09:59 PM | #10
Same exact boat here... and I know it is not my rig.
Ingame ping shows 1k up to 10.3k
DOS cmd ping shows solid 77ms

I added windows FW exceptions and safelisted the SWTOR and launcher.exe

System specs:
Intel I7-2700K @ 4.2Ghz (turbo)
AMD 7970 @ Stock
16GB DDR 1600 @ 1650
Kingston HyperX 120GB SSD (For Apps)

The only thing I changed was installing Trend Micro Titanium 2013. I am getting pretty close to uninstalling it and seeing if that clears things up.

Test Results:
http://www.speedtest.net/result/2444212706.png

Pathping:

Tracing route to 159.153.92.28 over a maximum of 30 hops

0 192.168.1.3
1 192.168.1.1
2 173.51.180.1
3 130.81.131.188
4 130.81.199.38
5 152.63.10.133
6 152.63.40.62
7 152.63.37.110
8 152.179.164.162
9 159.153.92.28

Computing statistics for 225 seconds...

Traceroute:
Tracing route to 159.153.92.28 over a maximum of 30 hops

1 <1 ms <1 ms <1 ms Wireless_Broadband_Router.home [192.168.1.1]
2 1 ms 1 ms 1 ms L100.LSANCA-VFTTP-102.verizon-gni.net [173.51.180.1]
3 4 ms 7 ms 7 ms G0-6-4-4.LSANCA-LCR-21.verizon-gni.net [130.81.131.188]
4 5 ms 20 ms 4 ms 130.81.199.38
5 5 ms 5 ms 5 ms 0.so-1-2-0.XL3.LAX15.ALTER.NET [152.63.10.133]
6 78 ms 78 ms 78 ms 0.xe-7-0-0.XT1.DCA5.ALTER.NET [152.63.40.62]
7 80 ms 79 ms 79 ms TenGigE0-6-0-0.GW5.DCA5.ALTER.NET [152.63.37.110]
8 80 ms 80 ms 80 ms dft-gw.customer.alter.net [152.179.164.162]
9 80 ms 80 ms 80 ms 159.153.92.28

Trace complete.

UPDATE: Resolved by uninstalling Trend Micro Titanium 2013